The Mature Radiation - You Press The Zainotto, We Do The Rest.

Renovering av övervåningen

Posted May 26, 2018, 3:13 a.m. By zainotto

Ny håller vi på att bygga vår övervåning äntligen! Vi har ju bott i detta huset i snart ett och ett halvt år och jag kan ärligt talat inte riktigt svara på varför vi inte har gjort det innan, jag antar att vi har behövt tiden på oss att fixa andra saker och bara att komma till rätta här. Men nu är vi i alla fall i full rulle på gång med övervåningen och dom håller precis nu på att sätta takisolering. Vilket känns nödvändigt så vi inte fryser ihjäl i vinter. 

På övervåningen kommer vi att ha både våran och yngsta dotterns rum. Och hon är ju såklart super pepp på att få sitt första allra egna rum. Hon vill springa upp och kolla hur det går för dom där uppe mest hela tiden, men det får hon såklart inte. Det kan ju vara super farligt för henne att gå upp dit, speciellt när hon är så liten.     Jag har kommit på henne någon gång med att försöka smyga sig upp, men som tur är så måste man lufta på en ganska tung träskiva som täcker hålet där trappan slutar, som hon inte kan lyfta själv så hon kan inte komma upp utan att någon av oss är med. Men däremot är jag rädd att någon av arbetarna ska öppna den och lyckas skada henne på något sätt. Men det kanske bara är mina mamma nerver som springer i förväg. Jag får försöka att bara ta det lugnt och inte ta ut olyckan innan den hänt haha. 

Enligt beräkningarna så ska allt vara klart om två och en halv månad! Så nu sitter jag mest hela dagarna och försöker att hitta inspiration för inredning. Och det ä inte svårt kan jag tala om! Tålamod!   n